Rosss magazijnstellingen – Mecanosystemen – Superhandig en efficiënt

Meer weten? Neem contact met ons op.

Mecano systemen, ook wel Mezzanines. Supersnel stalen vloeren bouwen zonder beton in een bestaande omgeving

Wat is een mezzanine?

Een mezzanine is een slimme constructie die vaak wordt toegepast in gebouwen, vooral in industriële ruimtes en magazijnen. Het is als een extra verdieping, maar niet volledig zoals een traditionele verdieping. Mezzanines worden meestal geïnstalleerd tussen twee bestaande verdiepingen, waardoor een extra niveau ontstaat dat gedeeltelijk boven de onderliggende verdieping uitsteekt.

Efficiëntie en ruimtebesparing

Stel je een grote open ruimte voor, zoals een magazijn of een fabriekshal. In plaats van de hele ruimte te verbouwen of een volledig nieuwe verdieping te bouwen, kun je een mezzanine installeren. Dit creëert extra ruimte zonder al te veel extra kosten en tijd. Mezzanines zijn een efficiënte manier om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Ze maken gebruik van de verticale ruimte zonder de oorspronkelijke indeling van het gebouw ingrijpend te veranderen.

Verschillende toepassingen van mezzanines

Mezzanines kunnen voor diverse doeleinden worden gebruikt. Enkele veelvoorkomende toepassingen zijn:

  • Extra opslagruimte: Voor het opslaan van goederen en materialen zonder extra grondoppervlakte in beslag te nemen.
  • Kantoorruimte: Creëer een kantoorruimte boven de werkvloer voor een beter overzicht en gemakkelijkere toegang.
  • Showroom: Gebruik de mezzanine als een verhoogde showroom om producten tentoon te stellen.
  • Verhoogd platform: Faciliteer bepaalde productie- of logistieke processen door een verhoogd werkplatform te creëren.

Voordelen van mezzanines

Een van de grootste voordelen van mezzanines is dat ze efficiënt gebruik maken van de beschikbare ruimte. Dit is vooral handig in grote gebouwen waar ruimte schaars en kostbaar is. Enkele specifieke voordelen zijn:

  • Kostenbesparing: In vergelijking met het bouwen van een volledig nieuwe verdieping of het uitbreiden van het gebouw, zijn mezzanines een kosteneffectieve oplossing.
  • Tijdbesparing: De installatie van een mezzanine is veel sneller dan het bouwen van een nieuwe verdieping.
  • Flexibiliteit: Mezzanines kunnen worden aangepast en uitgebreid naargelang de behoeften van het bedrijf veranderen.
  • Minimaliseer verstoring: Mezzanines kunnen vaak worden geïnstalleerd zonder de bestaande activiteiten in het gebouw te verstoren.

Mezzanines van ROSSS

ROSSS biedt hoogwaardige mezzanines die voldoen aan de hoogste standaarden op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. De Mecano systemen van ROSSS zijn modulair en aanpasbaar, waardoor ze perfect kunnen worden geïntegreerd in verschillende soorten gebouwen en voor diverse toepassingen. Of u nu extra opslagruimte nodig heeft, een kantoor wilt creëren boven de werkvloer, of een showroom wilt inrichten, de mezzanines van ROSSS bieden een flexibele en kosteneffectieve oplossing.

Mezzanines zijn een uitstekende manier om de beschikbare ruimte in uw gebouw optimaal te benutten zonder de kosten en tijdsinvestering van een volledige verbouwing. De mezzanines van ROSSS zijn ontworpen om te voldoen aan uw specifieke behoeften en bieden een duurzame, veilige en flexibele oplossing voor ruimtegebrek. Investeer in een mezzanine van ROSSS en maximaliseer de efficiëntie en functionaliteit van uw magazijn of industriële ruimte vandaag nog.

Rosss magazijnstellingen – Mecanosystemen – Superhandig en efficiënt

Meer weten? Neem contact met ons op.

Mecano systemen, ook wel Mezzanines. Supersnel stalen vloeren bouwen zonder beton in een bestaande omgeving

Mecano systemen – Mezzanines van Rosss

Een mezzanine is een constructie die je vaak ziet in gebouwen, vooral in industriële ruimtes en magazijnen. Het is als een extra verdieping, maar het is niet helemaal een volledige verdieping. Mezzanines worden vaak geïnstalleerd tussen twee bestaande verdiepingen, waardoor je een extra niveau krijgt dat gedeeltelijk boven de onderliggende verdieping uitsteekt.

Stel je een grote open ruimte voor, zoals een magazijn of een fabriekshal. In plaats van de hele ruimte te verbouwen of een volledig nieuwe verdieping te bouwen, kun je een mezzanine gebruiken om extra ruimte te creëren zonder al te veel extra kosten en tijd.

Een mezzanine kan verschillende doeleinden hebben. Het kan worden gebruikt als extra opslagruimte, kantoorruimte, showroom, of zelfs als een verhoogd platform om bepaalde processen te vergemakkelijken.

Het voordeel van een mezzanine is dat het efficiënt gebruik maakt van de beschikbare ruimte. Het maximaliseert de verticale ruimte zonder de oorspronkelijke indeling van het gebouw ingrijpend te veranderen. Dit kan vooral handig zijn in grote gebouwen waar ruimte schaars en kostbaar is.