Draagarm stelling Cantilver van Rosss

Meer weten? Neem contact met ons op.

Sequoia Cantilever stellingen: de ideale oplossing voor uw magazijn

Innovatieve technologie voor opslag

Een van de belangrijkste kenmerken die de Sequoia cantilever stellingen onderscheidt, is de geavanceerde ROSSS ligger. Deze ligger, beschermd door een exclusief octrooi, wordt niet op de traditionele manier gemaakt door middel van extrusie, maar door precisie-molding. Deze techniek zorgt ervoor dat de cantilever armen stevig en veilig aan de kolommen bevestigd kunnen worden, waardoor een stabiele basis ontstaat voor het opslaan van goederen.

Veilig en duurzaam ontwerp

De Sequoia cantilever stellingen zijn ontworpen om zowel intern als extern een uitgebreide bescherming te bieden. Het unieke boutmechanisme maakt het mogelijk om een tweelaagse bescherming aan te brengen op de kolommen. Deze bescherming draagt bij aan de duurzaamheid en de levensduur van de stellingen, zelfs na lange tijd intensief gebruik.

Exlusieve ROSSS conische bouten

Een ander uniek aspect van de Sequoia stellingen is het gebruik van gespecialiseerde conische bouten van klasse 8.8. Deze bouten zijn exclusief voor ROSSS en bieden meerdere voordelen. Ze verbeteren de veiligheid, maken het eenvoudiger om de stellingen te demonteren en zorgen ervoor dat de structuur gemakkelijk aangepast kan worden aan veranderende logistieke behoeften. Dit betekent dat uw magazijnopstelling altijd relevant en efficiënt blijft, ongeacht hoe uw opslagbehoeften zich ontwikkelen.

Geschikt voor onhandige en grote items

De Sequoia cantilever stellingen zijn ideaal voor het opslaan van grote en onhandige items zoals bundels buizen, hout, profielen, pallets en metalen containers. De stellingen bieden uitzonderlijke modulariteit, zowel in hoogte als in diepte. Armen en kolommen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en afmetingen, die zorgvuldig zijn ontworpen om te voldoen aan de variabele eisen van een cantilever stelling. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat de Sequoia stellingen naadloos passen bij de ruimtelijke en operationele vereisten van uw magazijnbeheer.

Flexibiliteit en aanpasbaarheid

De modulariteit van de Sequoia cantilever stellingen betekent dat u uw opslagruimte optimaal kunt benutten. Of uw magazijn nu klein of groot is, deze stellingen kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Dit maakt ze een uitstekende keuze voor magazijnbeheerders die op zoek zijn naar een flexibele en toekomstbestendige oplossing.

Als u op zoek bent naar een robuuste, flexibele en duurzame oplossing voor uw magazijnopslag, dan zijn de Sequoia cantilever stellingen een uitstekende keuze. Met hun geavanceerde technologie, zoals de ROSSS ligger en de gespecialiseerde conische bouten, bieden ze niet alleen een veilige en betrouwbare opslagoplossing, maar ook de mogelijkheid om mee te groeien met uw veranderende opslagbehoeften. Investeer in Sequoia cantilever stellingen en optimaliseer uw magazijnopslag vandaag nog.

Draagarm stelling Cantilver van Rosss

Meer weten? Neem contact met ons op.

Cantilever draagarmstelling Sequoia vervaardigd door precisie-molding!

Cantilever Stelling Sequoia

Een essentieel element dat de superioriteit van de Sequoia cantilever stellingen benadrukt, is de ROSSS ligger, beschermd door een exclusief octrooi. In tegenstelling tot conventionele extrusiemethoden wordt de ROSSS draagarmligger vervaardigd door precisie-molding. Deze innovatieve ligger vergemakkelijkt de veilige bevestiging van de cantilever armen aan de kolommen, als basis voor het plaatsen van belasting.

Sequoia Cantilever voor Magazijnen

OPLOSSING VOOR OPSLAG VAN GROOT VOLUME GOEDEREN

Het uitgebreide boutmechanisme maakt zowel een interne als externe bekleding van de kolommen mogelijk. Deze tweelaagse bescherming verbetert duurzaamheid en levensduur ook na verloop van tijd. Bovendien is het unieke boutensysteem, met gebruik van een gespecialiseerde conische bout van klasse 8.8, exclusief voor ROSSS. Dit draagt bij aan verbeterde veiligheid, vereenvoudigde demontage van de structuur en aanpasbaarheid aan evoluerende logistieke behoeften, en waarborgt daarmee de blijvende relevantie van de opzet van uw magazijn.

Ideaal voor het opslaan van items gekenmerkt door onhandige volumes en afmetingen, zoals bundels buizen of hout, evenals profielen, pallets en metalen containers. Sequoia staat bekend als een industriële cantilever met uitzonderlijke modulariteit, zowel in hoogte als diepte. Armen en kolommen zijn verkrijgbaar in diverse maten en afmetingen, zorgvuldig ontworpen om moeiteloos te voldoen aan de variabele eisen voor aanpassing in cantilever stellingen. Deze flexibiliteit past naadloos bij de ruimtelijke en operationele vereisten van uw magazijnbeheer.